Beeld © ANP

Manon Meijers woest op René van der Gijp

17 maart 2019 14:23

Voetbalanalist René van der Gijp heeft Manon Meijers afgelopen dinsdag in Veronica Inside flink te kakken gezet. Hij sprak zich uit over een foto waarop zij met haar liefde Guus Meeuwis staat en noemde haar de omgebouwde broer van Guus. Manon laat nu van zich horen via Instagram.

"Ik heb een kutweek gehad"

In een lang bericht laat de 41-jarige styliste weten dat ze zeker niet gediend is van de nare opmerking die René maakte. Ze schrijft dan ook: "Ik heb een kutweek gehad." Manon heeft een duidelijk bericht voor iedereen die haar aanspreekt over haar lengte: "Ik draag namelijk, ondanks mijn 1 meter 84 (heeft u gelijk het antwoord) dolgraag stiletto’s. Ik ben niet het gemiddelde blonde poppetje maar prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren. Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen."

Manon heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze lang heeft getwijfeld om het bericht te posten. "Omdat ik weet dat er nu nog meer mensen aandacht aan gaan besteden. Het moest echt even off my chest en daar wil ik het eigenlijk bij laten."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Guus Meeuwis en Manon Meijers alweer 2,5 jaar keigelukkig

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!