Beeld © Miljoenenjacht / RTL

Miljoenenjacht prijs had nergens beter kunnen vallen

18 maart 2019 11:20

Je wordt wakker en je ziet tot je grote schrik dat er een boom op je auto is gevallen. En 's avonds valt er wéér wat, namelijk Winston Gerschtanowitz met de deur in huis. Gelukkig had hij goed nieuws.

Het was een bizar gezicht tijdens de live uitreiking van het gewonnen Miljoenenjacht bedrag. Winston was onderweg naar de thuiswinnaar in Oudenbosch, toen hij langs twee zwaar beschadigde auto’s liep. De auto’s waren diezelfde ochtend getroffen door een omgevallen boom. De auto van de thuiswinnaar zelf raakte beschadigd aan de bestuurderskant. Zelf was hij er vrij nuchter onder.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljoenenjacht-deelnemer vergokt ruim drie ton

“De mijne staat iets verderop.”,antwoordde Corné Heeren tegenover Winston die hem geschrokken vroeg of zijn auto er ook stond. Later bleek dat ook hij zijn auto kwijt is. Gelukkig kwam Winston niet met lege handen. Tijdens Miljoenenjacht werd er namelijk een bedrag van 214.000 euro gewonnen, wat vervolgens ook werd uitgereikt aan Corné. Daarnaast mag dit bedrag ook nog eens worden verdeeld onder zijn buren die, gezien het ongeluk, het geld ook wel kunnen gebruiken. Of de eigenaren van de beschadigde auto's ook onder de winnaars vallen is niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemer Miljoenenjacht afgewezen in hoger beroep

Kijk de aflevering van Miljoenenjacht hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!