Beeld © ANP

Gerard Joling het nieuwe jurylid van The Masked Singer

19 maart 2019 19:18

Het is zojuist bekendgemaakt dat Gerard Joling een exclusief contract heeft getekend bij RTL. De zanger gaat twee jaar lang bij de zender werken. Zijn volgende klus is ook al bekend: hij is het eerste jurylid van het nieuwe programma The Masked Singer.

"RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar The Masked Singer heeft voor mij de doorslag gegeven"

Gerard is één van de juryleden in ‘The Masked Singer’ dat vanaf september te zien is bij RTL4. Het van origine Koreaanse tv-format is een enorme hit op de Amerikaanse zender FOX; het is daar de best bekeken tv-show in zeven jaar. In het programma gaat Gerard samen met zijn mede-juryleden en het publiek op zoek naar de identiteit van de bekende personen die vermomd optreden in de studio.  De overige juryleden maakt RTL later bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling tekent exclusief contract bij RTL

Voor de zanger is het een nieuwe mijlpaal in zijn carrière bij RTL: "Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar The Masked Singer heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!