Beeld © RTL

Temptation-Emma: ‘Ik heb gejankt om naar huis te mogen’

21 maart 2019 08:51

Temptation Island blijft de gemoederen bezighouden. Voornamelijk het gebrek aan Temptation is voor veel mensen een doorn in het oog. Verleidster Emma gaat daar verandering in brengen, mits ze in beeld komt. Tegenover het Belgische Het Laatste Nieuws legt ze uit waarom ze niet zo vaak te zien is.

"Ik heb letterlijk gejankt om naar huis te mogen"

“Ik krijg nu voortdurend de vraag waarom ik zo weinig in beeld kom. Dat begint me wat te frustreren", vertelt Emma. "De verklaring voor mijn ‘afwezigheid’ is simpel. Bij de start van Temptation had ik het bijzonder zwaar. Ik heb letterlijk gejankt om naar huis te mogen. Ik werk in de horeca en ben het gewend om constant onder de mensen te zijn. Daar in Thailand, zo zonder iemand uit mijn vertrouwde omgeving, had ik het erg lastig.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Er komen twee extra verleiders naar Temptation, en dit zijn ze

Achter de schermen was het ook niet een en al gezelligheid. Daar doet Emma een boekje over open. “Vrouwen onder mekaar... je kent dat, da’s niet helemaal mijn ding”, vertelt ze. “We waren allemaal erg verschillende types en de ergernissen kwamen heel snel aan de oppervlakte. En dan de mannen, tja... Ik heb ze niet zelf mogen kiezen, hé.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-Rowena en Ruud uit elkaar

Toch geeft ze een kleine tip van de sluier over wat er nog te wachten staat. “Uiteindelijk heb ik mijn rol als verleidster wel vervuld, ja”, zegt ze geheimzinnig. “Kijken is de boodschap als je wil weten wat ik bedoel. Flauw beginnen, maar sterk eindigen? Zoiets zeker.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!