Beeld © Rob Hoekstra

Reislustig? Ik Vertrek zoekt kandidaten

21 maart 2019 17:26

Sta jij op het punt om te emigreren en een nieuw leven te beginnen ergens anders op de wereld? Sla dan nu je slag, want Ik Vertrek zoekt kandidaten!

In het programma Ik Vertrek worden 'gewone' Nederlanders gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Wie weet ben jij straks wel één van deze gelukszoekers! Ga jij emigreren en vind je het niet erg om te worden gevolgd door camera's? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen van Ik Vertrek.

Het populaire programma is op zoek naar enthousiaste stellen of gezinnen die een onderneming gaan beginnen in het buitenland. Is dit op jouw lijf geschreven? Via deze link kun je je aanmelden!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Eerste beelden nieuwe seizoen Ik Vertrek

 

Onder andere 'scheetjes' Hans en Karin en Martien en Erica gingen je al voor. Het bijzondere koppel Martien en Erica werd bij het grote publiek bekend door hun deelname aan Ik Vertrek. Ze emigreerden naar Frankrijk om daar een chambres d'hôtes te beginnen. Het werd een enorm succes, maar Erica had helaas veel last van heimwee. Daarom verhuisden ze twee jaar later weer terug naar Nederland. 

Hans en Karin vertrokken in 2015 naar Bonaire om daar een midgetgolfbaan te beginnen. Het stel kreeg tegenslag na tegenslag, maar inmiddels mag het Ik Vertrek-koppel dan eindelijk melden dat zij de trotse eigenaren zijn van een golfbaan!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ik Vertrek-Martien en Erica zijn weer getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!