Beeld © RTL

Temptation-Tisha ook gevraagd voor Ex on the Beach

22 maart 2019 16:00

De kijkers van Temptation Island komen nog niet bepaald aan hun trekken dit seizoen. Het vuurwerk mist nog een beetje. Verleidster Tisha doet nu een boekje open over de koppels van dit seizoen en haar andere reality uitdaging.

 “Het was hen enkel te doen om de bekendheid"

Tisha vindt de koppels van dit seizoen niet erg hun best doen. De verleidster snap ook niet echt waarom deze koppels meedoen. “Het was hen enkel te doen om de bekendheid die ze met een deelname kunnen krijgen”, zegt ze. “Als single snap ik dat nog, maar als koppel? De mannen zeiden voortdurend dat het maar een spel is, maar sorry: dit is geen spelletje. Het is een test. En drie van de vier mannen hadden niet eens de moed om aan die test te beginnen. Ik vond het belachelijk gedrag, om eerlijk te zijn. Als de mannen zich wat meer hadden opengesteld, dan was er al wat meer spanning geweest.”

Toch lijkt het erop dat Tisha niet heeft stilgezeten tijdens de opnames. “Ik kan nog niks verklappen, maar ik kan iedereen wel aanraden om toch te blijven kijken. Er gaan nog wel dingen gebeuren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Emma: ‘Ik heb gejankt om naar huis te mogen’

De verleidster had haar pijlen gericht op Morgan, die samen met Rodanya de relatietest is aangegaan. “We sturen elkaar nog wel berichten via Snapchat. In de ‘gewone’ wereld zonder camera’s, had hij Rodanya wel bedrogen. Daar ben ik van overtuigd.”

Toch kijkt Tisha met plezier terug op haar deelname. “Ik heb een heel fijne band opgebouwd met de vrijgezelle dames. Maar ik had liever meegedaan aan een Temptation waarin de koppels iets heviger waren. Ik ben in de periode van Temptation Island ook gevraagd om mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch. Dit heb ik toen geweigerd maar ze mogen me altijd contacteren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit vindt Temptation-Hung écht van de mannen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!