Beeld © Instagram @gdcoster

Wie is de Mol België neemt wederom bizarre wending

25 maart 2019 13:01

Zoals kijkers van De Mol gewend zijn, is niets voorspelbaar in de tv-wedstrijd dus in de Vlaamse Mol. Er zijn al drie afleveringen geweest van het nieuwe seizoen en tot nu toe is alleen Liesbeth afgevallen. Afgelopen zondag was er een enorm plot en dat was op zijn zachts gezegd merkwaardig.

"Proficiat. Je bent niet de afvaller vanavond"

Het was de beurt aan advocate Eva, zij kreeg het gevreesde rode scherm te zien. Maar na een minuut werd al duidelijk dat ze niet naar huis hoefde. Presentator Gilles vertelde al dat hij één keer zou liegen tijdens de aflevering, maar het was niet duidelijk wanneer. Na het zien van het rode scherm stormt Eva weg om haar spullen te pakken en naar huis te gaan. Gilles overvalt haar met het nieuws. "Proficiat. Je bent niet de afvaller vanavond." Zij bleek namelijk niet de slechtste, maar juist de snelste speler te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het nieuwe Belgische WIDM-seizoen is bizar

De presentator had de naam van de échte afvaller ingevuld en niet die van Eva. Daarom was het rode scherm zichtbaar. Zij was hiervoor gekozen, omdat zij het snelst de test had uitgevoerd. Vervolgens kreeg zij een ultimatum van Gilles. "Jij kan er mee voor zorgen dat er vanavond niemand naar huis moet", meldt hij. Het lijkt erop dat zij iets mag bepalen wat ook invloed gaat hebben op het spelverloop voor de overige kandidaten. Aan het einde van de aflevering is nog niet duidelijk wat haar keuze is geworden, maar ook niet welke keuze ze moet maken. 

Volgens de Belgische site HLN kan dit slechts twee dingen betekenen: of ze ís de Mol of ze weet heel goed wíe de Mol is. De volgende aflevering is op zondag te zien op de Vlaamse zender VIER. Alle afleveringen van het zevende seizoen van De Mol kunnen hier teruggekeken worden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!