Beeld © Netflix

Chambers is dé nieuwe horrorserie op Netflix

26 maart 2019 08:14

De streamingdienst heeft aangekondigd dat Chambers op 26 april zal verschijnen. Uma Thurman en Tony Goldwyn vertolken de hoofdrollen in de bovennatuurlijke nieuwe serie.

De horrorserie draait om Nancy Lefevre, gespeeld door Uma. Haar dochter Becky is op jonge leeftijd komen te overlijden. Het wordt pas echt bloedstollend spannend wanneer een ander meisje, Sasha, het donorhart krijgt van Becky. Nancy's dochter is namelijk onder dubieuze omstandigheden tot haar einde gekomen en haar hart heeft een eigen willetje in het nieuwe lichaam. De hartpatiënte krijgt karaktereigenschappen die ze voorheen niet had en dat jaagt iedereen de stuipen op het lijf. Nadat Sasha contact legt met Nancy wordt duidelijk dat Becky minder dood is dan ze eerst dacht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

To All The Boys I've Loved sneller dan je denkt op Netflix

Het eerste seizoen van Chambers bevat maar liefst tien afleveringen van een uur. Zoals je gewend bent van Netflix verschijnt alles op dezelfde dag. Er is nog geen trailer verschenen van de serie, maar die wordt ergens voor de lanceerdatum van 26 april verwacht. 

Uma Thurman is bekend van hitfilms als de Kill Bill-trilogie en Pulp Fiction. Het is voor haar de eerste serie die ze maakt met de streamingdienst. Acteur Tony Goldwyn is bekend geworden door rollen in onder andere Scandal, Divergent en als de Engelse stem van Disney-klassieker Tarzan. Voor de andere, jonge acteurs is dit de eerste grote release. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!