Beeld © ANP

Beau in gesprek met RTL over late night talkshow

26 maart 2019 11:27

Beau van Erven Dorens is naar eigen zeggen in gesprek met RTL over een eigen late night talkshow. Dit vertelde hij vanochtend in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic.

"We zijn in gesprek”

Marieke vroeg aan Beau of hij wellicht benaderd was om het avondtijdslot op RTL te vullen. “We zijn in gesprek”, bekende de presentator. Veel wil hij er verder niet over kwijt. “Ik zei: ‘ik geef antwoord en dan gaan we daarna weer over op belangrijkere dingen.’ We zijn in gesprek, dat is het antwoord.” Mocht Beau inderdaad het tijdsslot opvullen, dan wil hij niet dat zijn andere werkzaamheden hier onder gaan lijden. "RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project zou ik allemaal nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten en waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe promo Beau Five Days Inside bezorgt je kippenvel

Toch onthulde de presentator wel dat de komende serie van Beau Five Days Inside, zijn laatste zal zijn. “Ik heb dit twee jaar gedaan, en het lijkt helemaal niks maar het is behoorlijk heftig.” Voor veel kijkers is Beau de ideale vervanger op het tijdsslot van Twan Huys. De presentator heeft in 2017 al eens op de stoel van Humberto Tan gezeten, die het programma destijds presenteerde. Hij verving Humberto tijdens de zomermaanden en het programma werd omgedoopt tot RTL Summer Night. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!