Verleider Jietse: 'Ik heb mensen vastgebonden en geblinddoekt'

05 april 2019 11:19

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de achtste aflevering van Temptation Island. Verleider Jietse doet een smeuïg boekje open over zijn wilde seksleven.

"Dat vind ik wel spannend"

Temptation Island-verleider Jietse ziet er misschien uit als de ideale schoonzoon, aan Olcay vertelt hij dat hij ook best een donkere kant heeft. Zo omschrijft hij zichzelf als kinky tussen de lakens. Olcay wil natuurlijk weten hoe dat precies zit.

Jietse heeft al best vaak seks in het openbaar gehad. "Dat vind ik wel spannend", legt hij uit. Ook als hij seks in een huis heeft, maakt hij het net een beetje spannender. "Ik heb mensen vastgebonden en geblinddoekt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laura en Roger zetten punt achter relatie

De verleider vindt het ook spannend om stiekem seksuele handelingen uit te voeren als er anderen bij zijn. Bijvoorbeeld als hij uit eten is met vrienden en zijn meisje dan onder haar jurkje niks aan heeft. "Of iets spannends doen terwijl je aan het eten bent." Olcay wil wel weten wat hij precies bedoelt. "Vingeren of zo, of zo’n eitje meenemen."

Vorige week sprak Olcay verleider Quinten. Hij blijkt ook niet zo braaf te zijn als hij eruitziet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!