Beeld © RTL

Temptation-Laura en Roger hadden intiem moment in vliegtuig

26 maart 2019 17:28

Kijkers zijn er zeker van: Laura en Roger zijn misschien wel het saaiste koppel óóit in de geschiedenis van Temptation Island. Toch lijkt dit niet zo te zijn. De twee zijn blijkbaar lid geworden van de zogenoemde Mile High Club, op de terugweg van het programma.

"We hebben een moment gehad voor ons"

Kijkers vallen al een tijdje over het brave gedrag die het stel vertoont. De twee gaan altijd vroeg naar bed, drinken geen alchohol en gaan vooral niet de verleiding aan. Iets wat juist het doel is van het programma. Toch bewijzen de twee dat er wel degelijk een spannend randje aan hun relatie zit. Tegenover Goedele Liekens vertellen de twee in Goedele on Top een intiem geheim. De twee zouden namelijk seks hebben gehad in het vliegtuig op de terugweg na het programma. "Zij moest plassen en ik moest ook plassen. Maar ik vond toch dat ze redelijk lang weg bleef, dus... We hebben een moment gehad voor ons."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Tisha ook gevraagd voor Ex on the Beach

Goedele zelf heeft al een duidelijk beeld geschetst over het stel. "Laat ons eerlijk zijn, als je jou en Laura bezig ziet, dan denk je dat jullie een saai koppel zijn. Ik kan het niet mooier zeggen." De psycholoog en seksuoloog gaat verder: "Ik denk dan, zij hebben een saai seksleven. Eén keer per week doen ze het op missionaris en klaar." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!