Beeld © Vincent TV Producties

Beau van Erven Dorens zet punt achter Five Days Inside

26 maart 2019 20:40

Beau van Erven Dorens heeft zich ook voor het tweede seizoen van Beau Five Days Inside laten opsluiten in instellingen die normaal voor mensen gesloten blijven. En het ging hem niet in de koude kleren zitten, waardoor hij besloten heeft dat het voor hem nu klaar is.

"Dan kan zo iemand anders het gaan doen"

Beau van Erven Dorens zet punt achter Five Days Inside

01:27

In de eerste aflevering verblijft Beau vijf dagen bij families in Villa Pardoes. De kinderen zijn allemaal ernstig ziek, maar openen hun hart voor Beau. Tijdens zijn bezoek voert de presentator dan ook openhartige gesprekken met de kinderen en hun ouders.

De verhalen raken Beau soms zo erg, dat hij het moeilijk vindt om de voice-overs op te nemen. “Bijvoorbeeld voor de aflevering van vanavond. Dat was gewoon verschrikkelijk”, biecht de presentator op aan Bridget terwijl zijn tranen de overhand nemen. “Die dingen die daar gebeuren, dat is gewoon verschrikkelijk. Als ik dat dan terugzie als ik ga inspreken, dan denk ik weer terug aan dat moment en dan denk ik aan die mensen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beau in gesprek met RTL over late night talkshow

Hij vindt het programma prachtig om te maken, maar wel ontzettend zwaar. Waarschijnlijk was dit dan ook de laatste keer dat hij ‘inside’ gaat. “Het is gewoon heftige shit. Ik zit daarnaast in allemaal andere programma's waar het ook niet altijd makkelijk is. Laten we dat maar gewoon even niet doen. Dus deze serie wordt hartstikke mooi, ziet er fantastisch uit. En dan kan zo iemand anders het gaan doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Five Days Inside ging Beau niet in de koude kleren zitten