Beeld © RTL

Chantal Janzen heeft rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden

27 maart 2019 10:59

Chantal Janzen is vanaf volgende week te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice werd door fans gespot in de teaser voor volgende week. Aan het einde van de aflevering van woensdag 3 april is te zien hoe zij nu ook Meerdijk is binnengewandeld.

Chantal ging deze nieuwe acteerklus aan voor haar programma Chantal Komt Werken. Ze wilde wel eens zien hoe het er op de set van GTST aan toe gaat. Gaat ze het tempo volhouden? Kent ze haar tekst? En lukt het haar om binnen twee takes haar scene goed gespeeld te hebben?

De actrice speelt de rol van dominee. Ze helpt Sjors en Lana met de voorbereiding van het aanstaande huwelijk. Net op het moment dat Lana haar uitmaakt voor ‘Oude sok’, komt de dominee binnen en probeert ze Lana te overtuigen dat ze best meevalt..

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

De GTST mini-film werd gedraaid bij -38 graden

Chantal is in haar rol voor het eerst te zien op donderdag 4 april in GTST en een week eerder bij Videoland. Vanaf donderdag 28 maart is Chantal Komt Werken voor het eerst te zien en op donderdag 18 april wordt de aflevering uitgezonden bij RTL 4 waarin Chantal komt werken bij GTST.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!