Beeld © Videoland

Dit powerkoppel gaat Love Island presenteren

27 maart 2019 19:00

Na Temptation Island en Ex On The Beach loopt deze zomer de temperatuur nóg verder op. RTL komt in mei namelijk met een Nederlandse versie van het populaire programma Love Island! En dit bijzondere duo neemt de presentatie op zich.

Bloedmooie singles? Check! Een luxe villa? Check! Daten onder de hete zon? Check! In Love Island gaan vanaf mei Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar hun ware liefde. De datingshow is internationaal al een grote hit en is inmiddels in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Amerika, Australië en Duitsland, te zien. Nu is Nederland aan de beurt.

De Hollandse en Vlaamse paradijsvogels worden in het gareel gehouden door presentatiegroentjes Holly Mae Brood en Viktor Verhulst, inderdaad de zoon van Studio 100-baas Gert. Holly maakt bij Love Island haar debuut als presentatrice voor RTL.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Danique zet haar zinnen op Love Island

De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt alleen niet altijd even soepel. De kandidaten moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Voor al hun liefdesvragen kunnen de deelnemers bij Holly terecht. Ze is al ruim 2,5 jaar een setje met acteur Soy Kroon. In tegenstelling tot Viktor, die vorig jaar zijn relatie met K3 Marthe verbrak en single de opnames ingaat.

Love Island is vanaf mei te zien bij RTL 5 en Videoland. Liever zelf meedoen? Geef je dan hier op!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood openhartig over de dag dat zij haar vader verloor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!