Beeld © ANP

Carlo en Irene willen graag iets nieuws

28 maart 2019 08:11

Met de TV Kantine hebben Carlo Boszhard en Irene Moors al tien jaar een hit in handen maar het onafscheidelijke duo ambieert ook iets nieuws. "Wij willen wel weer eens naast elkaar zitten zonder pruik op", zeggen ze in De Telegraaf.

"Daar wordt op het moment nog niet over gepraat"

Al langer wordt gespeculeerd over een show op de late avond, maar dat is voorlopig niet aan de orde. "Daar wordt op het moment nog niet over gepraat. Er moet ruimte voor zijn", zegt Irene. "En tijd. Carlo is nu helemaal bezig met de TV Kantine, ik heb de eer en vreugde dat ik mee mag doen in de speeltuin. Daarnaast loopt het seizoen ten einde en moeten we maar zien wat er gebeurt in tv-land. Eerst maar eens kijken hoe het ’slagveld’ er straks voorstaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Luuk, Beau en Nikkie in De TV Kantine

Carlo en Irene zijn al ruim dertig jaar samen op tv te zien, en dat blijft voorlopig ook wel zo. "Veel mensen willen ons ook samen zien", zegt Carlo. "Die vraag krijgen we constant van het volk. Als je Bassie ziet, vraag je ook waar Adriaan is. Wij werken al een mooie lange tijd samen. Hoe we dat volhouden? Zij kent mijn nare kuren; die zijn er niet, en ik die van haar. Die zijn er ook niet."

Zaterdag begint het jubileumseizoen van de TV Kantine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard ziet kans voor nieuwe show met Irene Moors

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!