Beeld © ANP

Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

04 april 2019 10:30

Het zal druk worden in de kantine van RTL. Nadat Caroline Tensen haar handtekening zette onder een contract bij de zender, volgt niemand minder dan Geraldine Kemper haar voorbeeld. Ze zal voor RTL verschillende programma’s gaan presenteren en hierdoor het BNNVARA-nest gaan verlaten.

Geraldine Kemper zal per 1 juni het presentatorenteam bij RTL versterken. Bij RTL gaat ze in ieder geval Expeditie Robinson Videoland presenteren en neemt ze de backstagerol over van Jamai bij The voice of Holland. Welke andere programma’s ze gaat doen, zal later bekend worden gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen en Geraldine Kemper slaan de handen ineen

Geraldine zelf is razend enthousiast over deze nieuwe kans: "Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma's mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega's en geweldige nieuwe programma's waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender als Videoland." Ook Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL, is heel blij met haar komst: “We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker."

Geraldine kennen we van haar tijd bij BNNVARA. Hier kwam ze in 2009 dankzij het programma Sterretje gezocht aan de bak. Ze maakte voor de publieke omroep verschillende programma’s als 3 op Reis en Spuiten en Slikken. Ook met Jan Versteegh werkte ze nauw samen. Met hem maakte ze programma’s als Jan vs. Geraldine en Proefkonijnen. Na 10 jaar verruilt Geraldine nu de publieke omroep voor de commerciële.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen vertelt openhartig over plannen bij RTL

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!