Beeld © RTL

Kijkers verbazen zich over extreme Hotter Than My Daughter

04 april 2019 16:03

Het waren weer typische 'van onze stoel vallen van verbazing'-momentjes bij Hotter Than My Daughter. Van een fantasy vampier tot een schaars gekleed feestbeest.

De eerste moeder, Louise, kleedt zich het liefst in 'fantasy'-kleding, van lange gewaden tot kokerrokken, zij draagt het. Louise kleedt zich zelfs al vampier, inclusief tanden. Haar elfjarige dochter is er zo klaar mee en kan maar één ding bedenken: Patty bellen. Al snel wordt duidelijk dat ze zich zo kleedt om een beetje te ontvluchten aan alle stress en hectiek die ze in haar dagelijkse leven ervaart. Vooral de combinatie van een Victoriaanse fee met Crocs is gespreksstof op Twitter. Uiteindelijk verandert ze in een beeldschone vrouw, een die de goedkeuring van haar dochter kan dragen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joyce doet tweede poging Hotter Than My Daughter

De Friese Helga is er een van een ander kaliber. Zij draagt het liefst korte rokjes en wil weleens haar ondergoed vergeten… Dochter Mayra kan het niet meer aan en heeft op alles wel wat aan te merken. Helga draagt dit zodat ze zich vrij voelt en schaamt zich totaal niet. Daarnaast danst ze graag in de kroeg en dan niet op de dansvloer maar op de bar. Patty had voor haar nog een verrassing, een goede tandartsbehandeling. Nadat ze haar eigen tandarts een pak slaag had verkocht, begon ze de tandarts te vermijden. Kijkers raken niet uitgepraat over deze actie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!