Beeld © RTL/Mike van der Toorn

Suspects seizoen twee eindelijk te zien bij Videoland

05 april 2019 17:40

Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britta Lacher keren terug in Suspects. De rechercheurs van het team Criminele Inlichtingen maken Amsterdam weer veilig in het tweede seizoen van de serie.

"De kijker bevindt zich gevoelsmatig in de actie, maar kijkt naar fictie"

In het nieuwe seizoen moet het team drie misdaadzaken zien op te lossen. Het drietal moet een moord met sadistische motieven oplossen, een pedofielennetwerk oprollen én een militair met PTSS opsporen. Naast de bekende gezichten zijn er, zoals de fans gewend zijn, behoorlijk wat gastrollen. Onder andere Loes Haverkort, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Katja Herbers en Waldemar Torenstra maken hun opwachting.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Improvisatie vroeg veel van Suspects-acteurs

Wat Suspects zo bijzonder maakt, is dat de acteurs veelal improviseren op de set. De scripts worden namelijk niet helemaal uitgeschreven. De acteurs bereiden zich voor met uitgebreide scenelijsten en basisscripts. Bovendien werken ze met weinig kunstmatig licht, waardoor de serie aanvoelt als een documentaire. "De kijker bevindt zich gevoelsmatig in de actie, maar kijkt naar fictie", omschrijft de site van de hitserie. 

Seizoen twee van Suspects is vanaf vandaag te zien bij Videoland, waar ook de hele eerste reeks teruggekeken kan worden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!