Beeld © Endemol Nederland

GTST-bruiloft eindigt in een ware nachtmerrie

05 april 2019 21:00

Al sinds 1990 genieten we elke avond om stipt acht uur van de goede, maar vooral slechte tijden van de bewoners van het fictieve plaatsje Meerdijk. Vanavond was het alweer tijd voor de 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat lieten de makers niet zomaar aan zich voorbijgaan. 

Waar de kijkers van GTST hun favoriete soapsterren normaal zien op vaste plekken als Café De Koning, Hotel De Rozenboom en in de huiskamers van Meerdijk. Werden de trouwe kijkers vanavond getrakteerd op een minifilm van een uur, die zich afspeelt in Lapland. Letterlijk álles werd uit de kast gehaald (het was zo koud dat de acteurs twee jassen over elkaar aan moesten!) om de 6000ste aflevering van de langstlopende Nederlandse soap te vieren.

Lapland vormt decor van de speciale 6000e aflevering van GTST. De aflevering staat volledig in het teken van het vrijgezellenfeest van Amir. De knapperd staat op het punt het jawoord te geven aan zijn Sjors, maar daar lijkt reisleidster Romy, gespeeld door Sarah Chronis, een stokje voor te steken...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Loretta Schrijver krijgt gastrol in GTST

De prachtige dame doet de temperaturen in het ijskoude Lapland stijgen tot boven nul. Maar dan slaat het noodlot toe en leidt de ontmoeting tot een helse zoektocht in de sneeuw. Het gezelschap maakt een ritje op de sneeuwscooter, maar dat loopt niet voor iedereen goed af...

Om over de sprookjesbruiloft maar te zwijgen. Met het jawoord achter de rug lijkt niets tortelduifjes Amir en Sjor meer in de weg te staan, maar niets blijkt minder waar. Tijdens de bruiloft van Sjors en Amir valt een grote, zware kroonluchter op Romy en Sjors. Is er opzet in het spel?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joke Bruijs over afscheid GTST-familie

De film gemist? Je checkt hem bij Videoland! Geen fan van GTST? Dan kun je alsnog de minifilm bekijken. Volgens de producent achter de populaire serie, EndemolShine Nederland, is de film ook te volgen voor kijkers die niet bekend zijn met de soap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!