Beeld © Roland J.Reinders

Dit zijn de koppels van Married at First Sight

08 april 2019 09:32

Trouwen met een wildvreemde; het is en blijft een bijzonder experiment. Toch hebben ook dit seizoen weer 1500 singles zich aangemeld voor Married at First Sight. Dit zijn de uitverkoren vijf koppels van het vierde seizoen.

"Het zou heel leuk zijn als ik die leegte kon opvullen met een man"

Het meest opzienbarende liefdesexperiment ter wereld gaat weer van start. Vier kersverse experts op het gebied van relaties en psychologie testen 1500 singles die zich hebben aangemeld. Op basis van persoonlijke analyses worden matches gemaakt, en deze matches ontmoeten elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Wie zijn er dit seizoen aan elkaar gekoppeld door de wetenschap en hoe zullen ze het experiment doorstaan? Wij hebben de koppels voor je op een rijtje gezet!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Married at First Sight-Patty en Bram in verwachting

Nick & Bo

De eerste bruidegom is een fietsenmaker uit Vriezenveen: Nick. Hij hoopt een leuke, spontane vrouw te vinden om de rest van zijn leven mee te delen. Zijn aanstaande vrouw is de 27-jarige Bo. Voor haar is een tijd van verandering aangebroken. Zo gaat ze voor een nieuwe baan én een nieuw leven. Volgens de experts is dit koppel perfect voor elkaar omdat ze in dezelfde levensfase zitten en alle twee heel sociaal zijn. We gaan het zien!

Pascal & Mirjam

Het tweede koppel bestaat voor een deel uit de 47-jarige Pascal, vader van een tweeling. Vrouwen zien hem vaak als een goede vriend, maar hij wil meer. “Ik wil heel graag iemand om samen gelukkig oud mee te worden.” De experts hopen dat dit gaat lukken met Mirjam. Ze is net zo oud als Pascal en hoopt een soulmate te vinden. Ze heeft nu ruimte voor een man en hoopt dat die haar leven compleet maakt. “Het zou heel leuk zijn als ik die leegte kon opvullen met een man.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Recordaantal aanmeldingen Married At First Sight

Ronald & Monique

Ronald is 60 jaar en is na een mislukt huwelijk alleen achtergebleven met zijn dochter. Nu zij ouder is, vindt hij het tijd voor zichzelf en hoopt daarom liefde te vinden via het programma. De vrouw die zich de bride to be van Ronald mag noemen is Monique. Ze typeert zichzelf als druk en chaotisch en heeft net als Ronald een dochter. De experts maken zich geen zorgen: dit is een perfecte match!

Joost & Milly

Joost lukt het niet om zelf een partner te vinden. Toch is de Nijmegenaar een echte catch. Echter heeft hij nog nooit een lange relatie gehad. "Ik heb nog niet echt die behoefte gehad om mijn leven met iemand te delen", vertelt hij in de camera. Maar wie oh wie wordt zijn bruid? Dat is Milly. Ze heeft het goed voor elkaar, maar in de liefde kan ze wel wat hulp gebruiken. "Er is aandacht genoeg, maar niet van de juiste."

Paul & Peter

Dit jaar geven ook twee mannen elkaar het jawoord. En dat zijn Peter en Paul. Peter is een Utrechtse verpleegkundige en tevreden met zijn leven. Een vaste partner zou voor hem de kers op de taart zijn. De 55-jarige heeft al heel wat meegemaakt en is nu toe aan een ‘vast maatje’. Paul is van hetzelfde bouwjaar als zijn match en zit ook in de zorg. Hij trouwde al twee keer eerder met een vrouw, maar hij heeft al jaren gevoelens voor mannen die hij nu de ruimte wil geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga vervanger van Peter van der Vorst

Ook dit seizoen, gepresenteerd door Peter van der Vorst, gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint. Maar dit jaar krijgt het programma een spannende twist, want de nieuwe experts hebben een verplichte ‘samenwoonfase’ ingesteld. Zo krijgen de deelnemers een kans om een band met elkaar op te bouwen. De grote vraag is natuurlijk hoe dit onderdeel zal gaan wanneer de huwelijksreis niet zo romantisch is verlopen. Is het de perfecte match? Of gaan de ringen af en wordt het huwelijk ontbonden? 

Married At First Sight is elke zondag om acht uur te zien bij RTL 4. De aflevering van gisteravond vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!