Beeld © Instagram @demol.be

De Mol België levert explosieve eliminatie

08 april 2019 14:37

Dat de Belgische versie van Wie is de Mol er een stuk heftiger aan toe gaat, dat wisten we al. De aflevering van afgelopen zondag ging er explosief aan toe en er werd afscheid genomen van nóg een vrouw.

In de afgelopen aflevering werden er een tal van spelletjes gespeeld en met de test kwam er een rode duim voor één van de vrouwen. De kandidaten begonnen met een soort survivaltocht door een Vietnamees bos. Later moesten ze een traditioneel etentje bijwonen, maar daar ook opdrachten uitvoeren. Hieruit moest blijken wie de meest geschikte tafelgast was, wat erg lastig bleek door de bijzondere acties die ze moesten uitvoeren. Maar de meest bepalende opdracht was de laatste. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe twist De Mol België zorgt voor onrust

Hierbij moesten de spelers een medekandidaat zien te redden, terwijl ze onder vuur lagen. Het paintball-spektakel bleek te veel voor advocate Eva. Al eerder gaf zij aan ziek te zijn opgestaan, waarna ze besloot zich niet aan te sluiten bij de opdracht. De spelers konden hiermee de Belgische variant van een joker verdienen. Wat betekent dat ze dus verkeerd ingevulde vragen ongeldig kunnen laten maken. 

Tijdens de opdracht kregen de kandidaten twee naamplaatjes mee. Als ze die succesvol een bus in wisten te krijgen, konden die ingezet worden als 'pasvragen.' Eva's naamplaatjes werden door een ander meegenomen het veld op, maar kwamen uiteraard niet meer aan bij het eindstation. Uiteindelijk deed het haar de das om en moest zij het spel verlaten. Gek genoeg leek dit geen grote indruk op haar te maken, al glimlachend vertrok zij in de limousine. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is de Mol België neemt wederom bizarre wending

Het seizoen gaat nu verder met slechts zes kandidaten. Dat zijn vier mannen: Bas, Bruno, Axel en Joeri. De enige vrouwen die het hebben overleefd in het spel zijn Elisabet en Laat. 

Alle afleveringen van De Mol België zijn te zien op de Vlaamse zender Vier, maar ook terug te kijken via hun site

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!