Beeld © Instagram @martienmeiland

Realitysoap Ik Vertrek-Martien loopt vertraging op door ongeluk

08 april 2019 17:14

Vervelend nieuws voor ex-Ik Vertrek-stel Martien en Erica. Na de geweldige aankondiging dat het koppel hertrouwd is én weer een reality-programma maakt, is er toch vertraging opgelopen door een ongeluk in hun Franse chateau.

In gesprek met RTL Boulevard liet Martien weten dat hij zijn pols heeft gebroken. Tijdens het behangen van hun nieuwe chateau is de markante man van de trap gevallen. Hierdoor kan hij niet goed meer helpen bij de verbouwing. Dat is heel lastig, aangezien het stel had gepland om binnenkort hun eerste gasten te verwelkomen. Inmiddels loopt de stress voor Martien behoorlijk hoog op, zeker aangezien de SBS-camera's nog altijd draaien voor hun nieuwe realityshow Chateau Meiland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-Martien en Erica zijn weer getrouwd

Gelukkig hebben ze al wel wat vooruitgang geboekt en is het al een mooi pand van zichzelf, blijkt uit de foto's die Martien heeft gedeeld. Het is bovendien niet de eerste keer dat het stel zo'n uitdaging aangaat. Martien en Erica deden in 2007 mee aan het programma Ik Vertrek, waarin ze, net als nu, emigreerden naar Frankrijk. Hier openden zij een chambres d'hôtes, maar de vrouw des huizes had enorme heimwee en ze besloten terug te gaan naar Nederland.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien uit Ik Vertrek in onderhandeling reallifesoap

Hun grote avontuur duurde slechts twee jaar en bij terugkomst in het kikkerlandje gingen ze uit elkaar. Martien kwam namelijk uit de kast, hoewel dit geen grote verrassing was voor Erica. Ook de kijkers van het programma zagen het al aankomen. Meer dan tien jaar later kwam het nieuws binnen dat de twee hertrouwd zijn én weer het avontuur opzoeken met zijn tweeën. Volgens geruchten zou ergens dit jaar hun nieuwe realitysoap op de buis moeten verschijnen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!