Beeld © Getty Images

It's official: Madonna treedt op tijdens het songfestival

08 april 2019 17:33

Madonna zal op zaterdag 18 mei optreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival, dat meldt het Israëlische Haaretz. Voor het optreden van de Amerikaanse superster wordt 1 miljoen dollar neergeteld, omgerekend zo'n 900.000 euro.

De geruchten dat Madonna op zou treden tijdens het Europese muziekfestijn deden al een tijdje de ronde. Toch zou de 60-jarige zangeres eerst hebben bedankt voor het optreden. Haar nieuwe nummer bevat namelijk een politieke boodschap. De European Broadcasting Union was het daarom niet helemaal eens met haar muziekkeuze. Nu gaat ze waarschijnlijk toch dat nummer ten gehore brengen. Ook zal Madonna een oude hit zingen, zodat heel Europa mee kan zingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Madonna ziet songfestival niet meer zitten'

De zangeres zal een entourage van ruim 160 man meenemen naar Tel Aviv, daarom hangt er een flink prijskaartje aan het optreden. De Israëlisch-Canadese miljardair Sylvan Adams heeft de rekening op zich genomen, omdat hij zichzelf ziet als de ambassadeur van het entertainment in Israël. Voor Madonna is het de vierde keer dat ze optreedt in het land. Eerder deed ze dat in 1993, 2009 en 2012.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!