Beeld © Jeroen Hofman/Videoland

Henry van Loon maakt bizarre serie met Nederlandse komedie-top

09 april 2019 11:35

Henry van Loon, Gijs Naber, Ruben van der Meer, Theo Maassen, Fresku, Jack Wouterse, Ton Kas; het zijn slechts enkele acteurs die in de nieuwe serie Random Shit te zien zijn. De serie is ook nog eens het acteerdebuut van onze eigen John van den Heuvel. De trailer alleen belooft al veel goeds.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe voorstelling Henry van Loon is persoonlijkste show ooit

Het idee van de serie is simpel. Henry van Loon wordt door Videoland ingeschakeld om het 'zinkende schip' te redden. Het leidt tot de meest grove, verrassende, lompe, grappige, uitbundige sketches en verhalen. De serie bestaat uit acht afleveringen en wordt geregisseerd door Steffen & Flip.

Enkele voorbeelden van de bizarre verhalen zijn: Gijs Naber en Henry van Loon zijn Noorse ridders met Jack Wouterse als koning, Ton Kas raakt samen met Horace Cohen en Michiel Romeyn verzeild op een extreem vage afterparty en Henry van Loon, Tygo Gernandt en Huub Smit zijn de drie juryleden in een absurde kookshow. Ook komt Henry’s uitgerangeerde volkszangertypetje ‘Doe Maar Dave’ voorbij, met Fresku als zijn buurman en Theo Maassen als zwager.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suspects seizoen twee eindelijk te zien bij Videoland

Random Shit zie je vanaf 18 april bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!