Beeld © ANP

Merel onthult Wie is de Mol?-mysterie

9 april 2019 13:34

Al heel wat mysteries en molacties zijn inmiddels ontrafeld. Waarom trok Merel nou dat ene stokje weg? En welke antwoorden vulde zij verkeerd in? Wie verstopte de buis? We weten het eindelijk. Echter bleef er één mysterie onopgelost. Tot nu...

"Dat vind ik echt een heerlijk nummer"

Tijdens de opdracht met de draaitafels in de laatste aflevering worden de guilty pleasure-platen van finalisten Niels en Sarah gedraaid. Sarah gaat los op Vision of Love van Mariah Carey en Niels krijgt zijn guilty pleasure ook te horen: Ride with me van Nelly. Maar wat is nou eigenlijk het nummer waar de Mol stiekem heel erg van geniet? Merel onthult het in de laatste Wie is de Mol? podcast met Annemieke Schollaardt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Record: 3,5 miljoen mensen zien dat Merel Westrik de mol is

"Mijn guilty pleasure plaat is Ik vind je Lekker van De Kraaien. Dat vind ik echt een heerlijk nummer, dat luister ik ook alleen in de auto met mijn ramen dicht," aldus Merel. Op de vraag waarom wij het nummer niet te horen kregen antwoordt de presentatrice: "Ik weet het ook niet, misschien dachten ze: 'Al die vogels.. Als we De Kraaien draaien, en dan ook nog mijn naam Merel. Dan wordt het te veel.'"

Mocht je Merel los zien gaan in haar auto: dan weet je voortaan genoeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oops! Dit ging ineens mis in Wie is de Mol?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!