Beeld © RTL / Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken-koppel verliest wéér droomhuis

09 april 2019 17:04

Het team van Kopen Zonder Kijken slaagde er tijdens de uitzending van gisteravond helaas niet in Erwin en Alina aan een nieuw paleisje te helpen. Toch eindigde het programma met een positieve noot. Zo zou het stel inmiddels zelf hun droomhuis hebben gevonden. Maar ook deze deal ging helaas wéér niet door.

"Ze blijven, ondanks alle tegenslagen, hoop houden een nieuw huis te vinden"

De zoektocht van pechvogels Erwin en Alina liep gisteren niet van een leien dakje. Tot twee keer toe verkochten ze hun eigen huis, om vervolgens last minute te horen te krijgen dat de koop tóch niet door ging. En de verkoop van hun eigen huis is essentieel, omdat Erwin ZZP’er is waardoor het krijgen van een hypotheek lastig is. Uiteindelijk wordt hun huis alsnog verkocht en kan het stel verhuizen. Alleen dan worden ze mega overboden en zien ze hun huis aan zich voorbij gaan. Wat een pech!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers leven mee met Kopen Zonder Kijken-pechvogels

Op eigen kracht vinden ze alsnog een huis nadat Martijn en zijn team weg zijn. Maar nu komt vandaag het nieuws naar buiten dat hun droomhuis óók te mooi om waar bleek te zijn. Het stel bracht vlak na de opnames van het programma een bod uit op een pand in Akersloot. Maar uiteindelijk ging dat niet door vanwege problemen met het dak. "Dat bleek niet in goede staat, en geld om te vernieuwen hebben ze niet’’, laat Wieger Vrolijk van productiemaatschappij Wise Monkeys weten aan het AD.

Ondanks dat Erwin en Alina technisch gezien vanaf 1 juli dakloos zijn, blijven ze positief. "Dat hebben de kijkers gisteren ook kunnen zien. Ze blijven, ondanks alle tegenslagen, hoop houden een nieuw huis te vinden. Dat zal opnieuw een klushuis zijn.’’ 

Kijk de uitzending van gisteren hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!