Temptation-Kevin flink onder vuur

10 april 2019 08:30

De 23-jarige Kevin, die in 2018 meedeed aan Temptation Island, krijgt behoorlijk wat beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd. Twee ex-vriendinnen doen een boekje open en vinden dat de wereld mag weten dat hij meisjes ongelukkig maakt.

"Mijn kindje kan alleen van hém zijn"

De twee exen van Kevin die openhartig vertellen over wat hen is overkomen, zijn Evy en Shelly. Shelly kun je kennen van Ex On The Beach. Volgens de EOTB-deelneemster is Kevin de vader van haar in november 2018 geboren dochtertje Lenthy, maar dit ontkent Kevin.

Shelly vertelt aan de Vlaamse weekblad Tv Familie: “Ik heb in die periode alleen maar met Kevin gevrijd. Mijn kindje kan alleen van hém zijn. Trouwens: Lenthy lijkt op hem én ze heeft dezelfde bloedgroep als ik én Kevin. Ik eis een DNA-test. Maar hij wil geen DNA afstaan. En ik wil niet naar de rechtbank stappen omdat ik zoiets niet kan betalen. Daarom doe ik via deze weg een oproep naar Kevin toe: doe die DNA-test alsjeblief. Lenthy is ook jouw kind. Je mag haar niet in de kou laten, ze moet haar papa leren kennen!"

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Temptation-Jietse: 'Ik ben gepest op school'

Ook ex Evy doet haar verhaal en zegt: “Ik wil ervoor zorgen dat Kevin niet nóg meer meisjes ongelukkig kan maken. Als ik had geweten wat ik me met hem op de hals zou halen... Dan was ik nooit van m’n leven met hem begonnen!” De twee leerden elkaar kennen via Instagram, en groeiden al snel naar elkaar toe. “Maar toen ik onze relatie officieel maakte op de sociale media, kreeg ik een bericht van Kevins ex-vriendin Megan. Zij liet mij weten dat ze tot enkele dagen daarvoor opnieuw een tijdje met Kevin was samen geweest. Terwijl ik al weken met hem aan het daten was. Nadien besefte ik dat hij mij manipuleerde”, aldus Evy.

“Na twee maanden begon het eigenlijk al fout te lopen. Kevin negeerde mij als we met zijn vrienden uitgingen. En als hij alleen op pad was, moest ik soms tien sms’jes sturen voor hij reageerde. Toen hij op een nacht niet thuis kwam - terwijl ik in zijn bed op hem aan het wachten was - ging ik hem zoeken. Kevin was bij een meisje met wie hij eerder het bed had gedeeld.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WTF?! Temptation-Kevin en Megan weer samen gespot

Al eerder werd er gezegd dat Kevin losse handjes kan hebben. Evy vertelt dat ze de agressieve kant van hem ook heeft meegemaakt: “Spijtig genoeg wel. Kevin was vaak onder invloed. Zo vertelde Megan mij dat zij door hem werd geslagen. Het is duidelijk: die jongen heeft een probleem. En ook financieel zit hij in de miserie, want Kevin is nu aan zijn derde job in vijf maanden bezig. Als chauffeur deze keer. Daarom heeft hij veel geld geleend bij vrienden. Geld dat hij niet kan terugbetalen. Hij wil de chique meneer uithangen, hé, terwijl hij niet meer is dan een ander.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Kevin biedt zijn excuses aan

Volgens Kevin kloppen de verhalen van de dames zeker niet. Hij laat weten: “Evy verzint alles en stalkt mij. Ik heb haar nooit bedrogen, nooit aangeraakt en ik heb bij niemand schulden. Zij kan de breuk niet verwerken en speelt onder één hoedje met Shelly. Ze maakt me zwart omdat ik haar gedumpt heb. Het feit dat haar ex een klacht voor stalking tegen haar indiende, zegt ook veel. Ik overweeg nu ook om juridische stappen te ondernemen.”

Op de vraag of hij daadwerkelijk de vader van het meisje is antwoordt hij: “Nee, ik ben het niet. De vader wil er niets mee te maken hebben, daarom probeert Shelly het bij mij. Ze vervalst gesprekken, verzint scenario’s… En die DNA-test: vorige week kwam ze plots met die zever af. Maar niet met mij. Iemand die normaal is, doet zoiets niet!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Temptation-Kevin heeft dubbelganger bij PSV

Kevin kun je kennen van Temptation Island 2018. Hij deed mee als koppel met vriendin Megan - die hij ‘koekerond’ noemde - maar nadat zij tijdens het kampvuur beelden had gezien van Kevin die haar belachelijk maakte en haar dom noemde, was hun relatie ten dode opgeschreven. Kevin en Megan deelden allebei het bed met een ander. Zij met verleider Joshua, hij met verleidster Chloë. 

Na de opnames waren Kevin en Chloë nog twee maanden een koppel. Tot zij naar eigen zeggen zijn ware aard leerde kennen en een einde maakte aan de relatie. Maar, even later verraste Megan iedereen toen ze toch opnieuw een relatie met hem begon. Daar kwam snel weer een einde aan omdat Kevin haar meermaals bedrogen zou hebben. Na Megan kwam Evy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nu alweer over en uit tussen Temptation-Kevin en Chloë

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!