Beeld © ANP

Zouden Monica en Lars meedoen aan Temptation VIPS?

10 april 2019 14:29

Het is nu niet per se de droom van ieder stel, meedoen aan Temptation Island. Toch zijn er enkele BN'ers die zelfs het verleidingspelletje aan durven te gaan voor de camera's. Grazia voelde Monica Geuze aan de tand.

"Het kan gebeuren dat je verliefd wordt"

Monica zelf kan wel genieten van wat drama op Temptation Island. Maar op de vraag of zij met grote liefde Lars Veldwijk mee zou durven doen is de 24-jarige erg duidelijk: "Nooit van mijn leven. Tegen geen enkel bedrag. Ieder zijn ding, maar ik ga mijn relatie niet op het spel zetten voor zo’n mindfuck."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze onzeker over het moederschap

"Bij het kampvuur tonen ze dubieuze beelden van je vriendje. Uit jaloezie drink je een drankje. Aan de bar staan er drie leuke gasten voor je klaar. Dan kan het gebeuren dat je verliefd wordt. Daarvoor hoef je echt niet in Temptation Island te zitten. Dat kan je sowieso overkomen in het leven. Waarom zou je er een extra test aan willen hangen? Het doel van het programma is dat je vreemdgaat. De trouwe kandidaten worden weggezet als saai. Mannen die hun pik wel ergens in steken zijn ‘viezeriken’, maar het is stiekem wel wat we het liefst zien", aldus Monica. Duidelijke taal!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze was klaar met ex-vriendje Lil' Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!