EOTB-Shelly houdt vol: Kevin is vader van mijn kind

11 april 2019 20:48

Ex On The Beach-deelneemster Shelly houdt voet bij stuk. De blondine beweert dat Kevin van Temptation Island de vader van haar kindje is.

“De vergelijkingen zijn treffend. Het is heel duidelijk"

“Ik ben zeker dat niemand anders de vader kan zijn. Daar ben ik 100 procent zeker van”, zegt Shelly tegen 6 Inside. De Ex On The Beach-deelnemer beweert dat Kevin de vader van haar in november 2018 geboren dochtertje Lenthy is. “De vergelijkingen zijn treffend. Het is heel duidelijk”, aldus de blondine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alles wat je wil weten over Temptation Island

Volgens de Vlaamse Shelly accepteerde Kevin in eerste instantie zijn vaderschap: “Ik heb dat meegedeeld aan Kevin en hij ging daar eigenlijk vrij goed mee om.” Kevin zou beloofd hebben om langs te komen en erover te praten, maar dit gebeurde niet. “Ineens kreeg ik een videoboodschap van hem waarin hij nogal veel gedronken had en zei het niet meer te geloven en dat hij er niet meer aan mee wou doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude vlam Viktor spoelt aan in Ex on the Beach

Voor Shelly is het belangrijk dat de waarheid boven tafel komt en niet alleen voor haarzelf. “Ooit gaat mijn dochter vragen ‘wie is papa?’ en wil ik toch gewoon een antwoord klaar hebben. En dan wil ik ook gewoon dat Kevin duidelijkheid heeft en kan beslissen of hij zijn dochter wil zien.”

In een eerder interview beweerde Kevin dat Shelly gesprekken vervalst en scenario’s verzint.

Miniatuurvoorbeeld

Meer daarover:

Temptation-Kevin flink onder vuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!