Beeld © RTL / Temptation Island

Deze beelden van Heikki breken je hart

11 april 2019 21:14

Het is de rode draad in Temptation Island: het liefdesspel tussen Milou en Jietse. Vanavond was in Temptation Island te zien hoe verleider Jietse de nacht doorbracht bij Milou, en dat komt hard aan bij haar vriendje Heikki.

"Milou stop ermee voordat het te laat is"

In de teaser van volgende week is een bedroefde Heikki te zien. "Hey Milou", spreekt hij zijn vriendin verdrietig toe. "Ik hoop dat je nog weet wie ik ben." Verleider Jietse is zeker de temptation van Milou en de twee zoeken elkaar dan ook telkens op. De beelden die Heikki tijdens zijn kampvuren te zien krijgt zijn dan ook niet mis.

"Wat ben je allemaal aan het doen?", vraagt hij in de camera. "Ben jij verliefd geworden op 'm. Ben jij mij echt vergeten? Milou stop ermee voordat het te laat is. Alsjeblieft."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd

Maar niet alleen Milou lijkt haar lief te zijn vergeten. Ook Heikki heeft het meer dan gezellig met verleidster Ayleen. Al is dat volgens haar puur vriendschappelijk. De grote vraag die kijkers van Temptation Island zichzelf dan ook al weken stellen: gaan Milou en Heikki de relatietest overleven? We zullen het zien...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!