Maurice Middendorp. Beeld © RTL Nieuws

Hartverwarmende reacties na black-out RTL-weerman Maurice

11 april 2019 21:19

Op social media stromen de reacties binnen na een black-out van weerman Maurice Middendorp. Tijdens het presenteren van het weer viel hij even stil. "Hartverwarmend dat mensen zo begaan zijn", vertelt Maurice na de uitzending.

"Dit is wel mijn ergste nachtmerrie. Dit wil je niet"

Het presenteren van het weer gaat vanavond even helemaal mis voor Maurice Middendorp van Buienradar. Middenin een zin is hij ineens de draad kwijt. Even komt hij niet meer uit zijn woorden. Hij heeft een black-out. 

"Ja, dan wil je door de grond zakken. Dan duren die minuten wel heel erg lang", vertelt Maurice. "Dit is wel mijn ergste nachtmerrie. Dit wil je niet."

Weerman Maurice Middendorp krijgt black-out tijdens uitzending

03:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helga van Leur mept vervelende mug neer bij Jinek

De weerman presenteert altijd zonder autocue en leert voor iedere uitzending alles uit zijn hoofd. "Ik neem voor de uitzending de hele presentatie door en heb dan de rode draad in mijn hoofd. Dat gaat eigenlijk altijd goed." 

Maar vanavond ging het even mis. "Ik begon te malen, ik kwam er niet meer uit", zegt Maurice. "Maar je moet door, dus toen heb ik geprobeerd mijn rust te pakken en terug te gaan naar de weerkaarten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helga van Leur zelden tevreden na weerbericht

Na de black-out stroomden de reacties op social media binnen. De lieve opmerkingen doen de weerman goed. "Die reacties had ik niet verwacht. Hartverwarmend dat mensen zo begaan zijn."

Veel mensen maken zich zorgen om de weerman. Maar "het gaat goed", laat Maurice weten. Morgen is hij er weer tijdens het ontbijtnieuws. "Ik geniet van het weer en vind mijn werk hartstikke leuk. Dit kan iedereen gebeuren, het blijft natuurlijk mensenwerk. Ik ga gewoon weer door hoor!" 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!