Beeld © ANP

Ellie Lust neemt televisiewerk enorm serieus

12 april 2019 08:24

Ellie Lust pakt het professioneel aan nu ze fulltime televisiester is geworden. De voormalig politiewoordvoerster heeft bijvoorbeeld een manager in dienst genomen, vertelt ze in De Telegraaf.

"Ik ben altijd El van de politie geweest en zit nu in een heel andere wereld"

"Dat is Hanneke, die is fantastisch. Tv is nu mijn werk en ik vind dat dat dan geprofessionaliseerd moet worden", aldus de 52-jarige Ellie. Volgens haar doet haar echtgenote Boukje ook nog een deel. "Factureren, websiteonderhoud en presentaties voor andere opdrachtgevers, maar Hanneke zit al 25 jaar in de tv-wereld. Zij kent het klappen van de zweep en weet wat je waard bent. Fijn, want wat weet ik daar nou van? Ik ben altijd El van de politie geweest en zit nu in een heel andere wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust blijft 'politiehart' houden

Naast een nieuw seizoen ven Ellie op Patrouille gloort er mogelijk nog meer tv-werk aan de horizon. Afgelopen weekeinde vertrok Ellie opnieuw naar het buitenland, voor de pilot van een nieuwe serie. "Daar kan ik niets over zeggen omdat het eerst langs allerlei ogen moet voordat er een klap op wordt gegeven, maar het is ook in het verlengde van mijn ex-politievrouw zijn. Ik probeer te kiezen waar mijn hart sneller van gaat kloppen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!