Beeld © RTL / The Voice Kids

Marco Borsato staat voor lastige keuze in The Voice Kids

12 april 2019 22:11

Als Sezina, Lilia en Britte het nummer When You Believe van Mariah Carey en Whitney Houston zingen, weet coach Marco Borsato niet wat hij meemaakt. Hij krijgt gewoon kippenvel!

"Ik vond het zeer spectaculair om naar te kijken en naar te luisteren”

Op de campus van The Voice maakt coach Marco zijn laatste Battle bekend. En die gaat tussen Sezina, Lilia en Britte. Stuk voor stuk ijzersterke kandidaten, en Marco staat dan ook voor een moeilijke beslissing. Alleen al tijdens de repetities valt zijn mond open. Hij is sprakeloos. "Mooi. Ik vind het heel mooi. Ik had gewoon kippenvel”, spreekt hij de drie meiden toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coach Marco staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

Tijdens The Battle gaat hun optreden dan ook feilloos. De meiden hebben het fantastisch gedaan, maar toch kan er maar eentje door naar de finale. Marco staat voor een lastige keuze en ook Ilse vindt het moeilijk. "Ik viel echt van de een in de andere verbazing”, vertelt ze na afloop. Ook Anouk is zwaar onder de indruk. “Deze battle was wel echt een battle”, is Ali het er mee eens.

"Ik vond het zeer spectaculair om naar te kijken en naar te luisteren”, stemt Marco in. Maar uiteindelijk neemt 'ie alleen Sezina mee naar de volgende ronde. Voor de andere dames is het avontuur helaas afgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

The Voice Kids-coaches draaien massaal voor talentje Robin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!