Charissa Beeld © Instagram @chy_chari

Temptation Island VIPS-verleidster in verwachting

14 april 2019 18:15

In Temptation Island VIPS lukte het verleidster Charissa niet om de ware liefde te vinden, maar na haar televisieavontuur vond ze dan toch het grote liefdesgeluk. En dat geluk wordt nu bekroond met een heuse liefdesbaby.

"Er is een baby op komst"
Charissa en Jer

Via Instagram maakt Charissa het blije nieuws bekend. "Er is een baby op komst", schrijft de voormalige Temptation Island VIPS-verleidster. Op het kiekje showt Charissa haar prachtige babybuik.

Op een ander filmpje is te zien dat Charissa en Jer een jongetje verwachten."Ik kan niet wachten tot de kleine boy er is", aldus de realityster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

I Am Aisha ziet deelname Temptation Island VIPS wel zitten

Vorig jaar kwam Charissa in opspraak toen ze probeerde om Rowena en Ruud uit elkaar te drijven. Char haalde indertijd fel uit naar haar liefdesrivale.

Op haar harde woorden kwam de verleidster echter al gauw weer terug. "Dit is gewoon echt niet leuk. Rowena, echt sorry voor wat daar allemaal is gebeurd. Het was echt een rol, nu kijk ik er als Charissa naartoe en dan denk ik echt: 'Dit is wel echt hard.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Samantha de Jong als verleidster in Temptation Island VIPS?

Binnenkort zal er weer een nieuw seizoen Temptation Island VIPS van start gaan. Dit keer wel zonder Charissa, Rowena en Ruud. Volgens de laatste geruchten zou YouTube-ster Thomas Cox wel meedoen aan de nieuwe reeks.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!