Beeld © RTL

Temptation-Milou en Morgan een setje? Morgan reageert

15 april 2019 17:18

Temptation Island houdt de gemoederen flink bezig. Niet alleen de daden in Thailand worden op de voet gevolgd, ook wat de deelnemers hier in Nederland uitspoken wordt onder een vergrootglas gelegd. Zo zou Morgan nu een relatie hebben met Milou, maar daar is volgens de Temptation Island-hunk niets van waar.

"Ik zou dat nooit doen"

Morgan laat aan RTL Boulevard weten dat er van een relatie met Milou absoluut geen sprake is: "Nee, zeker niet!" Volgens de vriend van Rodanya zijn ze een keer gaan stappen met andere deelnemers. "That's it." Een relatie met Milou zit er volgens hem ook niet in. "Ik kan overigens goed overweg met Heikki, dus ik zou dat nooit doen." Milou doet mee aan Temptation Island met haar lief Heikki en Morgan met zijn vriendin Rodanya.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-verleidster in verwachting

De online-geruchtenmachine draait al de hele tijd overuren als het over Morgan en Milou gaat. De aanleiding zou een reactie van Rodanya op Instagram zijn. Iemand reageerde onder een foto van haar: "Hoe voelt het Morgan kwijt te zijn aan Milou?" Rodanya reageerde met: "Ik wens haar veel sterkte." Toch is er volgens Morgan niks aan de hand. "Word wel gek van alle roddels", vertelt hij aan RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!