Beeld © ANP

Frans Bauer verhuist terug naar RTL

16 april 2019 14:30

Frans Bauer stapt per 1 oktober over naar RTL. Voor de zendergroep gaat hij in ieder geval een muziekprogramma en een reisprogramma presenteren. De exacte invulling, titels en uitzenddata worden later bekendgemaakt.

"Na zeer succesvolle jaren samen met de collega’s van AVROTROS werd het tijd voor een nieuwe uitdaging"

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL verheugt zich op zijn komst: "Ik ben ongelooflijk blij dat Frans terugkeert bij de zender waar in 2003 zijn televisiesucces begon met ‘De Bauers’. Sindsdien is hij niet alleen meer de bekendste volkszanger van Nederland, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een zeer veelzijdige presentator die dicht bij de kijker staat. Hij is authentiek, professioneel, een echte familyman en altijd optimistisch. Een perfecte match dus met RTL 4."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Gerard Joling komt naar RTL

Ook Frans Bauer heeft zin in deze nieuwe stap in zijn carrière: "Na zeer succesvolle jaren samen met de collega’s van AVROTROS werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het geweldig om zoveel jaar na de successen van De Bauers op RTL 4 de samenwerking opnieuw op te pakken. RTL 4 biedt me een platform om te werken aan nieuwe, verrassende programma’s, met een hoge amusementswaarde."

Frans vertelt vanavond alles over zijn toekomstplannen in RTL Boulevard.