Beeld © MTV

Yasmine en Roy gaan op jacht in Ex on the Beach All Stars

17 april 2019 13:19

Ex on the Beach: Double Dutch is terug met een All Stars seizoen! De heetste singles en exen uit afgelopen seizoenen zullen een tropisch eiland wekenlang onveilig maken. MTV maakte eerder al bekend dat Harrie en Wayne zullen terugkeren in het realityprogramma, net zoals 'terror twins' Sharon en Esmee. Vandaag zijn er nóg twee namen bekendgemaakt.

“We gaan alles kapotmaken!”

Voor alweer het vijfde seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch, haalt MTV alles uit de kast. En met alles, bedoelen we ook echt álles. Voor het All Stars seizoen wordt namelijk koste nog moeite gespaard om de exen naar het eiland te krijgen. De eersten die hun ticket alvast in huis hebben zijn Wayne, die we nog kennen van het eerste jaar, en Harrie, die afgelopen seizoen te zien was. Twins Sharon en Esmee, uit seizoen twee, maken ook hun opwachting aankomend seizoen. “We gaan alles kapotmaken!”, aldus de tweeling. 

Yasmine en Roy zijn de nieuwste singles die de Ex on the Beach All Stars-cast gaan versterken. Volgens MTV is Yasmine er voor de drama. En Roy? Die heeft alvast een wedje met zijn moeder over hoeveel seks hij gaat hebben...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste deelnemers Ex on the Beach All Stars bekend

Iedere week gaat Koen Kardashian thuis langs bij twee castleden die zich bij de originals van seizoen vijf mogen voegen. Hoe bereiden ze zich voor op alle drama die komen gaat en wat kunnen ze écht niet missen in hun koffer?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ex on The Beach komt terug met een all star-seizoen

Benieuwd welke exen deze keer aan zullen spoelen op de idyllische Thaise stranden? Check vanaf 19 mei iedere zondag om 21:30 uur Ex on the Beach: Double Dutch All Stars op MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!