Beeld © GTST

Valentijn Sanders keert terug naar Meerdijk

18 april 2019 11:12

Meerdijk is weer een bewoner rijker! Nieuwkomer Vincent Visser speelt Valentijn Sanders. Inderdaad, de familie Sanders heeft gezinsuitbreiding gehad!

"Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven"

De jonge acteur heeft meteen een primeur te pakken, want zijn personage maakt zijn opwachting in de eerste Nederlandse dramaserie speciaal voor Instagram. Via het account van Goede Tijden, Slechte Tijden wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag 'Valentijns Vlucht' verteld.

"Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven", laat EndemolShine weten. "Het GTST Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep. De GTST Stories zijn in verschillende opzichten anders dan de verhalen die we op tv vertellen. Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft. GTST is altijd een serie geweest die verrast en nieuwe wegen durft te verkennen en met deze stories nemen we weer een nieuwe stap in die traditie”. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik en Caroline snappen minachting GTST niet

Vincent Visser, die zijn debuut maakt in de populaire serie, ziet wel een verschil tussen draaien in de studio en de opnames voor Instagram. "We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met ‘verticaal’ filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben", aldus de jonge acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Chantal Janzen heeft rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden

Het verhaal op social media gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana, gespeeld door Faye Bezemer, onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen....

Valentijns Vlucht is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via de Instagram van GTST. De stories zijn unieke verhalen die te volgen zijn naast de reguliere afleveringen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!