Beeld © Temptation Gossip

Lizzy: 'Roger zou mij doen als er geen camera's waren'

19 april 2019 08:08

In de nieuwe Temptation Gossip is verleidster Lizzy openhartiger dan ooit tevoren. Olcay komt op bezoek en laat de drank lekker vloeien, waardoor Lizzy behoorlijk loslippig wordt.

"Hij geeft heel veel complimentjes"

Bij aankomst heeft presentatrice Olcay een fles Cava en sushi bij zich. "Voor jou niets minder dan het beste", zegt ze wanneer Lizzy de deur opendoet. Helaas gaat het al wel snel fout, want de bubbels vloeien over de bank. Toch hebben de dames een leuk gesprek. Olcay wil vooral weten wat Lizzy ervan vindt dat Roger heeft gezegd dat Laura niet zijn "temptation" is. "Als je een relatie hebt met iemand, dan vind je diegene toch sowieso mooi", reageert de rode schone. 

En dat is niet het laatste wat er gezegd wordt over Roger. "Denk je dat hij je zou doen als er geen camera's zouden zijn?", vraagt Olcay. "Tuurlijk", reageert Lizzy. De twee zien elkaar ook buiten het programma en hebben het best heel gezellig samen. "Hij geeft heel veel complimentjes", legt ze uit. Maar het lijkt erop dat er nog niets is gebeurd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Lizzy had eigenlijk K3-carrière voor ogen

Over Sidney is de rode schone minder te spreken. "Ik dacht wat doe jij nu?", vertelt ze over de uitbarsting waarbij de chips door de keuken vlogen. Volgens Lizzy is het allemaal uitgedacht, omdat Sidney graag aandacht wil en veel op tv wil komen. "Hij wil echt opvallen." 

Het gaat inmiddels voor de wind met Lizzy, maar dat is niet altijd zo geweest. "Ik was niet zo braaf op school", vertelt ze. Na drie scholen en een internaat waren haar ouders haar wel zat. "Zij wouden mij niet meer, ze hadden me buiten gesmeten en bij mijn oma gestoken. Ik was onhandelbaar." Later vertelt ze dat ze juwelen had gestolen en daardoor ook in aanraking is gekomen met de politie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeh la la... Temptation-Lizzy in pikante fotoshoot

Inmiddels heeft ze andere doelen en ambities. "Ik wil beroemd worden", vertelt ze. En haar uiterlijk helpt haar daar zeker bij. "Ik zie er graag goed uit, maar sta niet heel lang voor de spiegel. Bovendien is ze best tevreden. Olcay vraagt haar wat haar lievelingsdeel is van haarzelf. "Mijn kont", zegt ze snel. "Nee, mijn tieten. Alles eigenlijk." 

'Roger zou verleidster-Lizzy doen als er geen camera's waren'

09:16