Beeld © ANP

Jason Mamoa heeft GoT-producent ziekenhuis in gemept

20 april 2019 14:53

Game of Thrones-producent David Benioff vertelt in de nieuwste video van HBO's YouTube-serie Backstories dat hij na een 'handgemeen' met acteur Jason Momoa naar het ziekenhuis moest. Het ging echter niet om een ruzie, maar om het spelletje genaamd de 'slap game'.

"Ik keek in Mamoa's ogen en ik zag daarin geen genade"

Bij de slap game zitten twee spelers tegenover elkaar en houden zij hun handpalmen plat tegen elkaar aangedrukt voor zich uit. De ene speler moet proberen zijn tegenstander met een vlakke hand te meppen, terwijl de ander de tikken probeert te ontwijken. In HBO Backstories onthult Benioff dat hij, met een paar biertjes op, Momoa uitdaagde om het spelletje met hem te spelen. De GoT-producer kwam er alleen vrij snel achter dat Momoa veel beter was in het spelletje. "Ik keek in Mamoa's ogen en ik zag daarin geen genade", lacht Benioff. "Maar ik wilde niet stoppen, want tja, ik had mijn trots. Mijn domme trots."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aquaman-acteur Jason Momoa aan de dood ontsnapt

Benioff heeft het geweten, want de ochtend erna waren zijn handen namelijk zwaar opgezwollen. "Mijn vrouw zei 'jij gaat gelijk naar het ziekenhuis'", bekent de GoT-producer. "Daar gaven ze de diagnose dat Jason Momoa 'mijn handen had geplet'."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!