Beeld © ANP

Martijn Krabbé ziet liever Jan Smit Songfestival presenteren

20 april 2019 18:43

Als Duncan Laurence dit jaar het Eurovisie Songfestival wint, is Nederland aan de beurt om het spektakel volgend jaar te organiseren. Mocht dit zo zijn, dan hoeven ze Martijn Krabbé niet te vragen voor de presentatie, zo laat hij weten aan RTL Boulevard.

Martijn werd door tv-columnist Angela de Jong naar voren geschoven om de presentatie op zich te nemen. Aanleiding hiervan was zijn rol als verteller bij The Passion. Dit deed hij volgens Angela zo goed dat ze hem wel geschikt vindt als presentator van het liedjesfestijn. Martijn zelf ziet daar niet zoveel in en zegt: “Ik vind het een groot compliment, maar laat Jan Smit en Cornald Maas het maar presenteren. Zij wachten al zo lang en Jan kan het sowieso in meerdere talen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé heeft zin in The Voice met nieuwe collega's

Martijn, die dankzij The Voice of Holland veel ervaring heeft met het presenteren van live programma’s, vindt het trouwens nog veel te vroeg om hierover na te denken. “Laten we vooral niet te veel op de zaken vooruitlopen. We moeten eerst maar eens zien te winnen.”

Meerdere bookmakers zien Duncan, die voor Nederland naar Tel Aviv gaat, als gedoodverfde winnaar. Hij staat al weken hoog boven in de lijst met zijn nummer Arcade. Het Eurovisie Songfestival is dit jaar van 14 tot en met 19 mei. Duncan zal tijdens de tweede halve finale op 16 mei moeten schitteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé verbaasd over 'ja' na aanzoek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!