Beeld © MTV

Yes! Alisa en Renan maken comeback in EOTB All Stars

23 april 2019 15:00

Het duo zet weer voet op het paradijs en hoogstwaarschijnlijk zorgt dat voor een hoop ruzie en tranen. Maar de grote vraag is natuurlijk: Welke exen verschijnen er op het strand voor Alisa en Renan?

"Omdat ik Alisa Megastar ben!"

Het all star-seizoen van Ex On The Beach Double Dutch gaat bijna van start en de sterren die weer terugkomen worden wekelijks aangekondigd. Dit keer is het Renan en Alisa die aankondigen weer het strand op te spoelen. De Perzische prins Renan liet in seizoen vier vrouwenharten op hol slaan, maar leek geen ware liefde te vinden. Alisa is er al sinds het eerste uur van het programma, waarbij ze in seizoen één verliefd werd op Bastiano. Helaas liep dit ook stuk tijdens de opnames, net als bijna alle relatie in EOTB. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweeling Sharon en Esmee doen mee aan EOTB All Stars

De Russisch-Vlaamse schone maakt zich klaar voor het strand en vindt zichzelf de perfecte kandidaat, "omdat ik Alisa Megaster ben!" Ze is op zoek naar een intelligente man met humor. Daarentegen gaat Renan op zoek naar een dame op geheel eigen wijze. Hij gaat zijn 'jerk'-theorie uitproberen, waarbij hij heel ongeïnteresseerd doet met als doel dat de meiden zelf naar hem toekomen. 

 

Tot nu toe zijn Harrie, Wayne, Sharon, Esmee, Renan en Alisa de eerste zes kandidaten die meedoen aan het all star-seizoen. Dat betekent dat er nog drie aangekondigd gaan worden. Kijk op 19 mei naar de première op MTV om 21:30 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!