Beeld © RTL

Temptation-Roger: 'Laura is best wel een seksbeest'

26 april 2019 10:28

In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip gaat Olcay op bezoek bij de Vlaamse Roger. De slaperige deelnemer van Temptation Island zorgt ervoor dat je voortaan heel anders naar zijn ex-vriendin Laura kijkt. "Zij heeft een heel hoog libido", geeft Roger eerlijk toe.

"Laura heeft wel een hoog libido. Met haar heb ik heel veel seks"

Hoewel het nu uit is tussen Roger en zijn liefje Laura, vertelt hij openlijk over hun verleden samen. "Het kan altijd nog goedkomen, maar we zijn momenteel uit elkaar", legt hij uit. "In onze relatie wilde zij echt al stappen zetten en samenwonen." Dat is niet waar de Vlaming zin in had en daarom verbraken zij hun relatie na hun deelname aan het programma. Maar nu doet hij een boekje open over hun tijd samen vóórdat zij naar Thailand vlogen. 

"Ik heb seks gehad in een broodjeszaak met Laura", zegt hij tegen Olcay. De presentatrice is in shock, omdat ze niet had verwacht dat zijn ex-vriendin zo'n wilde kant zou hebben. "Zo preuts is ze niet", geeft Roger eerlijk toe. "Ook in de bioscoop seks gehad. Laura heeft wel een hoog libido. Met haar heb ik heel veel seks." Bovendien zijn ze samen lid geworden van de 'mile high club' door de liefde te bedrijven in de wc van het vliegtuig op hun vlucht terug van Temptation Island. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Temptation Island-Jolien en Herbert is om op te eten

In het programma konden Laura en Roger natuurlijk niet bij elkaar zijn. Hier kreeg de Vlaming aandacht van de verleidsters. "Lizzy was echt wel bezig om mij te verleiden", legt hij uit. "En dat merkte ik ook wel." Uiteindelijk koos hij ervoor om dus met Emma op date te gaan, want hij vond de rode schone een beetje te opdringerig. "Ze deed het op een manier waardoor ik haar niet meer aansprak of gesprekken met haar ging voeren. Ze hoopte ook echt dat ik slechte beelden zou krijgen bij het kampvuur." Volgens Roger lag de verleiding er iets te dik bovenop. 

Op die date met Emma maakte zij pannenkoeken voor hem, maar deed daar een verrassingselement bij: een beetje citroen, omdat hij aan het begin ook "zuur" was. “Ik had met Emma helemaal aan het begin een discussie over het gebeuren daar. Ze zei steeds dat ik de Temptation niet aanging. Ik zei tegen haar: als je niets leuks te zeggen hebt tegen mij, moet je mij niet aanspreken. Als een van ons dat steeds zegt, gaat onze band ook niet beter worden. Op een gegeven moment deed ze dat ook en kwam ze ook dansen enzo.”

Over Laura's optreden in het programma is Roger ook niet te spreken. "Laura kon zich veel meer open hebben gesteld en plezier hebben gemaakt." Hij deed al eerder opvallende uitspraken over zijn ex-vriendin, maar die wil hij graag rechtzetten. “Ik had het beter kunnen verwoorden. Ik wil niet zeggen dat zij lelijk is. Ik kan toch niet met iemand zijn die ik lelijk vind. Ik vind iemand een Temptation die qua innerlijk en uiterlijk leuk is. Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt. Dat is eigenlijk wat ik bedoelde en ik heb het heel lullig gebracht naar Laura."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De koppels zien elkaar voor het eerst weer bij Temptation Island

Tijdens de vragenronde wordt Roger gevraagd naar zijn jeugd en daar vertelt hij een bijzonder verhaal. Hij kon onrecht heel slecht hebben toen hij klein was en werd daardoor een vechtersbaasje. "Als ik op straat vecht, breng ik niet alleen m'n tegenstander, maar ook mezelf in gevaar", legt hij uit. Toen een jongetje op zijn school werd gepest, nam hij het recht in eigen hand: "Ik heb iemand een hersenbloeding geslagen." Geen wonder dat hij uiteindelijk bokser is geworden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!