Beeld © RTL

Rodanya twijfelt of ze Morgan nog wil zien na Temptation Island

25 april 2019 21:42

Na de beelden van vorige week, zitten de stellen in zak en as. Tijd voor de verleiders om er een tandje bij te zetten en alle charmes in de strijd te gooien.

"Ik had dit niet van Heikki verwacht"

Na een groot feest waarbij onder andere Sidney de barkrukken liet zwemmen, is het nu echt tijd voor Ayleen om haar slag te slaan. Zij heeft al lange tijd haar zinnen gezet op Heikki en dat zet hem aan het denken. Milou zag tijdens het kampvuur van vorige week dat haar vriend erg twijfelt tussen haar en Ayleen. Uiteraard zit dit haar erg dwars en is ze nog altijd ziedend. “Ik had dit niet van Heikki verwacht”, vertelt ze. Milou is dan ook erg bang dat haar relatie op de tocht staat. Ayleen is klaar met afwachten en besluit actie te ondernemen. Ze volgt Heikki naar zijn kamer. Tot enorme teleurstelling van Ayleen, ligt Heikki gelijk al te slapen. Hierdoor schiet de verleidster totaal in de stress en weet ze even niet wat ze met Heikki aan moet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De koppels zien elkaar voor het eerst weer bij Temptation Island

Gelukkig kwamen Rik en Annelien met goed nieuws: er mag weer gedate worden. De koppels mogen zelf uitkiezen met wie ze op date willen. Er is alleen wel één maar: het gaat hierbij allemaal om vertrouwen. De keuzes zijn snel gemaakt: Morgen gaat met Tisha, Heikki neemt Kimberley mee, Roger kiest Emma en Sidney wil met Demi. In de andere villa kiest Milou voor Jaimy, gaat Rodanya met haar favoriet Danicio, Laura kiest voor Jietse en Demi gaat met haar 'bestie' Gaetan. Ze gaan allemaal op dezelfde date en moeten dit geblinddoekt doen. Zo wordt er aan partneryoga gedaan, zijn er henna tatoeages gezet, maken de verleiders pannenkoeken en wordt er blind geproefd. Eenmaal terug in de villa maakt Rodanya tegenover haar medekandidaten duidelijk dat ze twijfelt of ze Morgan nog wel wil zien.

Heikki wordt het even allemaal te veel en hij besluit een boodschap op te nemen voor Milou. “Schat, ga alsjeblieft niet verder dan je tot nu toe gedaan hebt.” zo smeekt hij zijn vriendin. “Ik wil niet zonder je maar ik word er jaloers van.” Hij eindigt met de gedachte dat het avontuur bijna voorbij is. Toch hoeft hij niet lang te treuren, de verleidsters hebben namelijk een groot feest georganiseerd waarbij ze verkleed zijn als sexy verpleegsters. De temperaturen lopen hoog op en Ayleen waagt nog een poging bij Heikki. Ondertussen gaat het bij de dames er ook wild aan toe tijdens een ware schuimparty. Zelfs Laura, die normaal al vroeg het bed induikt, laat zich gaan. Jaimy heeft ondertussen een boodschap voor Heikki opgenomen: “Luister, Heikki, ik ga je wijffie neuken. Gebeurt het niet bij Temptation, dan gebeurt het wel thuis.” Dat zal Heikki vast helpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-koppel blijkt zwanger tijdens deelname

Volgende week zien we hoe Heikki de beelden van Jaimy onder ogen krijgt en is Sidney er helemaal klaar mee. Temptation Island wordt elke week uitgezonden om 20:30 uur op RTL 5, maar is al vooruit te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!