Beeld © Getty Images

Fans reageren verslagen op laatste Riverdale met Luke Perry

26 april 2019 11:47

De final scène van Luke Perry in Riverdale is een feit. De laatste aflevering met de acteur, die eind februari overleed na een zware beroerte, was deze week voor de laatste keer te zien in de serie. Fans huilen op Twitter van verdriet.

"Bedankt Luke Perry voor drie seizoenen Fred Andrews"

De voormalig Beverly Hills 90210-acteur overleed bijna twee maanden geleden op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zware beroerte, die hij eind februari kreeg. De acteur was drie seizoenen lang te zien in de rol van Fred Andrews, de vader van Archie wie gespeeld wordt door K.J. Apa. 

Tijdens hun laatste scène samen vraagt Archie zijn vader om advies. En zoals we van Fred gewend zijn wil hij het beste voor zijn zoon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zoon Luke Perry dankbaar voor steun

Eerder deze week liet showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op Twitter al weten dat dit inderdaad de laatste aflevering is waar de acteur te zien zal zijn. "De Riverdale van deze week, is de laatste aflevering van Luke. Fred deelt wijze woorden met Archie. Een mooi, echt moment tussen vader en zoon. Ik zou willen dat deze scènes voor altijd door konden gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Riverdale-KJ Apa speelt zanger in nieuwe film

Ook de fans van de show reageren op het platform. Het verdriet en gemis staat centraal in een groot deel van de berichten, maar niet alle fans zijn blij met de aflevering. Een enkeling vindt namelijk dat het personage van Luke Perry te weinig aandacht kreeg in de laatste aflevering. Hij is namelijk maar één keer te zien in Hoofdstuk 44: Fear the Reaper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!