Britt Scholte Beeld © Instagram @brittscholte

Vanaf deze datum is Britt Scholte weer te zien in GTST

26 april 2019 11:50

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden hebben het een tijdje zonder publiekslieveling Britt Scholte moeten doen, maar er is goed nieuws: de actrice zal vanaf maandag 6 mei weer te zien zijn in Neerlands langstlopende soapserie.

Het soapalterego van Britt, Kimberly Sanders, kreeg een hoop te verduren in het afgelopen seizoen. Zo besloot haar grote liefde Noud het geluk te gaan beproeven in het buitenland en liep haar prille relatie met Tiffy uiteindelijk ook uit op een liefdesfiasco. 

Genoeg redenen voor Kimberly om haar biezen te pakken en op zoek naar zichzelf te gaan in India.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Erik en Caroline snappen minachting GTST niet

Kim lijkt zichzelf weer helemaal gevonden te hebben, want vanaf maandag 6 mei zal zij weer te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat is maar goed ook, want de relatie van haar oom Ludo en diens liefje Janine staat op klappen. Zal Kimberly weten te bemiddelen tussen de twee of stevent het soapkoppel van Meerdijk op de zoveelste liefdesbreuk?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Joke Bruijs over afscheid GTST-familie

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 te zien bij RTL 4. Britt zal op Videoland al vanaf maandag 29 april te zien zijn in de Nederlandse oersoap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Sarah dankbaar voor rol in 6000ste aflevering GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!