Beeld © The Voice Kids/RTL

Dit is de winnaar van The Voice Kids

26 april 2019 22:51

Het was weer een zinderende finale van The Voice Kids. Met aanstaande sterren als Sezina, Ralph, Silver en Robin kon dat eigenlijk niet anders. Maar de winnaar is....

Coaches Ilse DeLange, Marco Borsato, Anouk en Ali B zaten samen met het Nederlandse publiek in spanning af te wachten tot het ultieme moment waarop de winnaar werd aangekondigd. Ook Martijn Krabbé en Wendy van Dijk stonden met zenuwen te wachten. Maar vooral de kandidaten stonden te trillen op hun benen. Uiteindelijk ging de winst naar Silver! De kleine jongen wint daarmee de trofee én een studiebeurs. 

Speciale gastoptredens maakte de avond alleen maar nog bijzonderder. Zo kwam Bebe Rexha langs om haar Martin Garrix-nummer met de kandidaten te zingen. Ook Glennis Grace kwam langs en vertelde Sezina dat zij met haar ging zingen bij haar concert. Nielson stond Robin bij om een bijzondere versie te geven van zijn hitnummer IJskoud. Ralph kreeg de eer om met zijn coach Ilse op te treden, net als Silver die samen met Ali op het podium stond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy neemt afscheid van Martijn en The Voice Kids

Bovendien nam Wendy van Dijk afscheid tijdens de show van RTL. Het was haar allerlaatste klus voor de zender, wat best heel emotioneel voor haar was. Ex-vriend Xander de Buisonjé en haar zoontje Sem brachten een speciale ode aan de presentatrice. In de komende seizoenen neemt Jamai de taak van haar over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!