Beeld © MTV / Ex on the Beach

Lisa zet nieuwe seizoen Ex on the Beach in vuur en vlam

30 april 2019 15:01

De vurige Lisa sluit zich aan bij de cast van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze is van plan heel wat 'hitte' met zich mee te brengen: "Als ik hem terug wil dan krijg ik hem terug. Als ik merk dat hij mij niet wil ga ik het hem heel moeilijk maken.”

Halverwege mei start het nieuwe seizoen van de populaire realityserie. En de vijfde verjaardag van het programma belooft nu al legendarisch te worden, want voor deze reeks wordt letterlijk álles uit de kast gehaald. De bekendste kandidaten uit de eerdere seizoenen komen terug naar de tropische hotspot om op zoek te gaan naar hun ultieme zomerliefde. Lisa sluit zich aan bij de tweeling Sharon en Esmee, Roy, Yasmine, Harrie, Wayne, Alisa en Renan en keert samen met hen terug naar de Double Dutch-villa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is er precies gebeurd met EOTB-Lena in Leeuwarden?

Veel kijkers herinneringen waarschijnlijk nog wel het derde seizoen met Lisa. Met haar attitude maakte ze namelijk veel los. Ook dit seizoen houdt ze zich niet in. En hoewel het een pittige tante is, heeft ze een hartje van goud. Zal zij ook nu weer voor spontane ruzies en sensationele uitbarstingen zorgen of wordt ze opslag verliefd en verliest ze haar hart aan een brede, zonnebankbruine, zelfverzekerde man die dit katje kan temmen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Yes! Alisa en Renan maken comeback in EOTB All Stars

Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker: niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op...

Het all star season van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 19 mei iedere zondagavond te zien tijdens bij MTV. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!