Beeld © ANP

Lieke van Lexmond pakt haar moment

1 mei 2019 15:08

Nu Wendy van Dijk en Linda de Mol het RTL-nest gaan verlaten, ziet Lieke van Lexmond haar kansen schoon. “Ik hoop dat ik hele gave dingen mag doen”, vertelt ze aan Party.

"Ik denk ook dat het programma’s zijn waar ik heel erg in pas"

Nu haar collega’s het pand uit zijn, is er voor haar meer ruimte om zich te ontwikkelen. Voor Lieke, die al Undress For Love, Lelijke Eendjes en Het Zit In De Familie presenteerde, is er ook meer ruimte om zich te ontwikkelen. Al aast ze stiekem wel op wat programma's van haar mede blondines. Eéntje heeft ze al in de pocket: The Voice Senior. “Ik moet je zeggen dat de programma’s die Wendy maakte altijd heel erg aansloten bij wat ik leuk vind. Ik denk ook dat het programma’s zijn waar ik heel erg in pas”, aldus de moeder van twee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond: 'Mijn leven draait nu om mijn gezin'

Zelfs peinst ze er niet over RTL te verlaten. “Ik heb geen enkele behoefte om te verkassen. Ik vindt RTL een waanzinnige zender. Ik blijf er braaf zitten als ik de kansen krijg die ik wil.” Zoals een programma die ze zelf aan het ontwikkelen is rondom ouderen. “Het is een programma over mensen die als kind nooit hun talent tot uiting hebben gebracht, maar dat nu als senior wel gaan doen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!