Beeld © AVROTROS

Hoe gaat het nu met Xandra van DNA Onbekend?

02 mei 2019 14:05

Het verhaal van de 25-jarige Xandra was wellicht één van de emotioneelste afleveringen van DNA Onbekend. Zelfs Caroline Tensen hield het niet droog toen ze het slechte nieuws moest brengen aan Xandra, die al jaren op zoek is naar haar echte vader. AVROTROS heeft nu laten weten hoe het met haar gaat.

"Het spoor lijkt voor haar dood te lopen"

De moeder van Xandra kon haar niet vertellen wie haar vader nu echt is. Als ze vraagt wie haar vader is, krijgt Xandra elke keer andere namen te horen. In totaal zijn er drie mogelijke vaders: Martin, van wie ze dacht dat hij haar vader was. Jan, met wie zij totaal geen klik heeft, of jeugdliefde Richard, die het ontkent. Helaas heeft Caroline slecht nieuws, geen van de drie mannen is namelijk haar biologische vader. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers en Caroline Tensen geëmotioneerd door DNA Onbekend

Op de website van AVROTROS valt te lezen hoe het nu gaat met Xandra: “Xandra is na de uitslag teleurgesteld naar huis gegaan. Het spoor lijkt voor haar dood te lopen, aangezien haar moeder geen nieuwe informatie voor haar heeft. Xandra probeert deze onwetendheid een plek te geven in haar leven en hoopt dat er op een later moment nog nieuwe informatie naar boven komt die haar verder kan helpen in de zoektocht naar haar biologische vader.”

Voor Albert was de uitslag een stuk rustgevender. Hij was al jaren op zoek naar zijn biologische vader. De eerste vijf jaar van zijn leven woonde hij bij zijn opa en oma, van wie hij dacht dat het zijn ouders waren. Op een dag wordt hij meegenomen door twee, voor hem, wildvreemde mensen. Een van hen blijkt zijn biologische moeder Diny te zijn. In de familie gingen de geruchten dat iemand uit de familie zich aan zijn moeder vergrepen had.

Helaas blijken deze geruchten te kloppen wanneer de DNA-test uitwijst dat zijn opa, de stiefvader van Diny, zijn biologische vader is. Via de site valt het volgende te lezen: “Albert heeft veel rust gevonden na de uitslag. Hij is blij dat zijn twijfel weggenomen is en alle onzekerheid hierover. Na de uitslag heeft Albert alle familieleden gebeld, zowel de Tiemens-kant, als de Lemmen-kant. Bij de familie Tiemens was hij al welkom, maar nu al helemaal als officiële halfbroer. Aan de Lemmen-kant is er niets veranderd en hij is blij dat zij hem zo gesteund hebben.” 

Bekijk hier de aflevering terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruim 1,3 miljoen zien terugkeer DNA onbekend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!